Posturile noastre pentru absolvenți

Ați obținut recent o diplomă? Sunteți în ultimul an de studiu? Sau aveți deja un loc de muncă dar doriți un loc de muncă mai provocator și mai satisfăcător?

Sau poate sunteți în căutare de oportunități internaționale? Expunere la managementul de top? Colegi de calibru? Un mediu dinamic în fiecare zi?

Vrem să cunoaștem tineri profesioniști dinamici cu energie și abilitate de a se alătura echipei noastre performante.

Cultura noastră este unică, vă încurajăm în mod pozitiv să puneți la îndoială modul în care sunt realizate lucrurile și să ne transmiteți ideile dumneavoastră.

Dacă vi se potrivește, Hilti ar putea fi începutul de cariera pe care vi-l doriți.

“Nu am experiență în vânzări și, când am fost la târgul de joburi, majoritatea companiilor au vrut să vorbească doar daca aveam experiența necesară. Cei de la Hilti au fost deschiși. Ei au fost mult mai interesați de persoana mea decât de specializarea obținută.”

Andreas, Manager de Proiect, Logistică Globală

Oportunități în cadrul afacerii

Atunci când începeți să lucrați cu Hilti, vă veți alătura unei echipe de oameni cu diferite specializări, dar care împărtășesc aceeași mentalitate, iar noi vă vom pregăti pentru o carieră incitantă și variată.

Cei mai mulți dintre absolvenții noștri încep în vânzari – account management, deoarece este cea mai bună și cea mai rapidă modalitate de a înțelege modul în care funcționează afacerea noastră. Este, de asemenea, un loc minunat de a ne arăta (precum si vouă inșivă) cine sunteți.   

Obțineți constant rezultate remarcabile vă vom oferi oportunitatea de a vă dezvolta abilitățile și lărgi activitatea. Dacă sunteți pregătit pentru o nouă provocare, puteți decide să aplicați ceea ce cunoașteți în alte domenii de activitate, posibil în interiorul companiei sau chiar la nivel global.

Următorul dumneavoastră pas poate fi marketing sau financiar, logistică sau cercetare. Puteți fi potrivit pentru managementul superior sau poate pentru domeniul tehnic. Oricare ar fi calea dumneavoastră, vă vom oferi responsabilități încă de la început, precum și instruirea și suportul de care aveți nevoie pentru a vă croi propria carieră.

Nu este postul de vânzări obișnuit

Account Management la Hilti este vânzarea consultativă în sensul cel mai profesionist. Înseamnă căutarea de asocieri noi cu clienți receptivi sau construirea relațiilor cu cei existenți. Majoritatea va ști despre produsele noastre, va avea încredere în ele și le va dori.

Este un post incitant, practic, unde veți lucra la proiecte inspirate. Unele lucrări implică zgârie-nori, stadioane și căi ferate de mare importanță, în timp ce altele sunt despre efortul zilnic de a face o viață mai bună pentru oamenii obișnuiți. Multe dintre produsele noastre, de exemplu, sunt concepute pentru a salva vieți și proteja clădiri în caz de incendiu sau cutremure.

Dacă încă nu știți sigur dacă mediul de vânzări vi se potrivește, nu vă faceți griji nu există tradiționala ofertă nesolicitată la Hilti. V-ați putea surprinde pe dumneavoastră înșivă.  Mulți dintre angajații noștri sunt.

 

Își încep primul job după terminarea studiilor cu intenția de a se muta din vânzări – account management, dar aleg să rămână în acest domeniu pentru că e o parte plăcută și satisfăcătoare a acestei afaceri.

Unii dintre cei mai buni account managers pe care îi avem nu s-au imaginat niciodată lucrând în construcții. Pot avea diplome în inginerie sau managementul afacerilor, dar pot fi și în istorie sau franceză. Oricum ar fi, energia lor, curajul, gândirea lor ascuțită și determinarea competitivă îi fac să înflorească în această funcție. Avem un amestec excelent de oameni, unde succesul se centrează pe munca în echipă și capabilitate, indiferent de experiență.

Vă vom instrui, provoca și recompensa

La Hilti, instruim și dezvoltăm oamenii noștri ca nici o altă companie pe care o știm. Este recompensa de care vă veți bucura pentru efortul susținut depus și rezultatele excepționale.

Fiecare membru al echipei primește o instruire unu-la-unu, iar ușa e tot timpul deschisă dacă aveți nevoie de ajutor sau sfaturi. Avem și un proces amănunțit de analiză a oamenilor, în care analizăm toți angajații din companie printr-un proces anual de evaluare a performanței. Este modul în care găsim oportunități de a dezvolta oamenii cu diferite responsabilități, culturi și provocări de piață. Acest lucru înseamnă că putem dezvolta abilitățile dumneavoastră, alimenta ambițiile și deschide ușa carierei dumneavoastră.

Poate părea ceva greu de realizat, dar unii dintre oamenii noștri cei mai performanți s-au mutat din vanzări – account management la resurse umane sau din financiar în Hong Kong la marketing în Franța.

Cu angajament, muncă în echipă și rezultate consistente vă puteți muta foarte rapid în posturi de conducere la Hilti. De fapt, mulți dintre account managerii noștri au obținut prima lor funcție de management la puțin peste vârsta de 25 de ani, și 80% dintre funcțiile de conducere sunt ocupate de candidați interni. Este o dovadă, dacă vreți, a aprecierii pe care o avem față de oamenii noștri.

Asigurați-vă că suntem locul potrivit

Când depuneți candidatura pentru un loc de muncă la Hilti, veți avea imediat un sentiment cu privire la acel loc.

Dacă vă invităm la interviu, vă vom plăti cheltuielile de călătorie și vom fi prompți și onești în răspunsul nostru către dumneavoastră.

Ca parte a procesului pentru rolurile de account manager, vă vom duce o zi pe teren pentru a vă arăta cum e o zi în viața colegilor noștri și veți avea timp să-i întâlniți și să discutați cu ei. Acest lucru vă va spune rapid care e calibrul oamenilor noștri și cât de dedicați sunt clienților.

Pentru a depune candidatura pentru un loc de muncă , pur și simplu mergeți la pagina noastră de locuri de muncă și filtrați căutarea pentru posturi pentru absolvenți. Puteți candida pentru mai mult de un post odată. Sau, dacă nu găsiți nimic potrivit chiar acum, vă rugăm să ne trimiteți o candidatură generală și vom vedea ce putem face.

Implicarea în comunitate

Pentru noi, responsabilitatea socială este un lucru firesc. Fideli eticii noastre de construire a unui viitor mai bun, înseamnă să facem o îmbunătățire durabilă a condițiilor de viață și muncă, ajutând oamenii să se ajute pe ei înșiși.

Vă vom încuraja să vă alăturați activităților noastre de responsabilitate socială din partea dumneavoastră de lume, să părăsiți biroul și să vă suflecați mânecile. Vom saluta ideile dumneavoastră pentru noi modalități de a face voluntariat.