Oportunități pentru studenți

Începeți să lucrați când încă sunteți la universitate

Credem cu tărie în cultivarea tinerelor talente, așa că vă oferim o mulțime de oportunități pentru a vă începe cariera în timp ce sunteți încă student.

• În cazul în care studiile dumneavoastră sunt în inginerie sau un alt domeniu relevant și solicitant, vă puteți alătura nouă timp de mai multe luni, la un stagiu, sau puteți lucra cu noi la redactarea tezei dvs.  L-ați putea chiar combina cele două.

• Dacă sunteți student la inginerie la Unitech International, puteți alege să lucrați cu Hilti pentru semestrul comercial al programului.  Sau, dacă sunteți un student IT de excepție puteți lua parte la Hilti Fellowship, care îmbină lucrul de proiect internațional la Hilti cu studiile de master la Universitatea din Liechtenstein.

Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre fiecare oportunitate uimitoare

Lucrați sau studiați cu noi

Aceasta este șansa dumneavoastră de a aplica cunoștințele academice, capacitatea și ambiția dumneavoastră în mediul de afaceri real.  Există două modalități prin care puteți face acest lucru:

• Stagiu - Lucrați cu noi ca intern, implicându-vă in proiecte de cercetare și dezvoltare, producție, IT, logistică, resurse umane, financiar sau marketing.

• Teză - Scrieți o teză despre ceva ce e fascinant și provocator, și benefic atât pentru dumneavoastră cât și pentru noi.

Studiile dumneavoastră actuale sunt poate în inginerie, sau, poate, producție, logistică, IT sau administrarea afacerilor. Aveți rezultate academice remarcabile, dar suntem mai ales interesați de dumneavoastră ca persoană. Arătați-ne pasiunea, determinarea, angajamentul și curajul dumneavoastră și vom veni cu un proiect sau un subiect care ne va ajuta să ne cunoaștem.

Vrem să auzim ideile dumneavoastră și, în schimb, vă oferim o experiență de neprețuit într-o cultură de afaceri unică. Împreună, vom afla dacă există o bază comună pentru oportunități de muncă în viitor.

Pentru a candida pentru un stagiu de practică/internship, pur și simplu mergeți la pagina noastră de locuri de muncă și filtrați căutarea pentru posturi pentru studenți. Puteți trimite candidatura pentru mai mult de un post odată.  Sau, dacă nu găsiți nimic potrivit chiar acum, vă rugăm să ne trimiteți o cerere și vom vedea ce putem face.