Programul nostru global de dezvoltare a managementului - Domeniul tehnic

Hilti Outperformer: domeniul tehnic

Aveți o diplomă de master recentă în inginerie?

Vorbiți fluent în limba engleză și o altă limbă?

V-ar plăcea să aveți oportunitatea de a trăi și de a lucra la nivel internațional?

Aveți determinarea și dorința pentru o carieră în managementul superior la nivel mondial?

Hilti Outperformer ar putea fi începutul cel mai rapid al carierei pe care v-o doriți.

Oferim trei domenii diferite: tehnic, comercial și logistic. Această pagină oferă informații cu privire la domeniul tehnic

 

Responsabilitate reală din prima zi

Hilti Outperformer este un program de dezvoltare a managementului la nivel mondial ca nici un altul. Într-o perioada de doi ani, vă vom pregăti pentru o carieră de lider la nivel mondial poziționându-vă în centrul modelului nostru de business orientat spre client și oferindu-vă întreaga responsabilitate din prima zi.

Dar nu fiți descurajat. Da, este rapid și provocator. Dar vă vom instrui și consilia îndeaproape în timp ce câștigați experiență printr-o serie de proiecte de management la nivel internațional și un proiect social cu un foarte mare impact. Veți primi, de asemenea, suportul de care aveți nevoie pentru a învăța, crește și croi propria carieră. Și pe lângă o experiență incredibilă și legarea de prietenii, veți obține o calificare de la școala de business de top IMD din Lausanne, Elveția.

“La Hilti, simt că pot ajuta clienții să-și facă treaba mai eficient. La sfârșitul zilei, simt ca munca mea face diferența.”

Matthias, Technical Global Trainee

De ce sunteți perfect pentru program

• Ați absolvit recent sau vă pregătiți să absolviți, cu diplomă de master sau doctorat.

• Diploma dumneavoastră este probabil să fie în managementul afacerilor sau inginerie, dar vom lua în considerare materii precum economia, politica sau studii internaționale, dacă puteți dovedi că aveți înclinație pentru afacerea noastră.

• Sunteți o persoană ambițioasă și doriți să aveți o carieră în managementul superior la nivel mondial.

• Ați petrecut cel puțin trei luni, și până la doi ani, într-un mediu profesionist, cum ar fi o experiență de stagiu, ucenicie sau muncă, sau abia v-ați început cariera și doriți o oportunitate în care puteți performa bine și progresa.

• Ați dobândit experiență internațională în timpul lucrului sau a studiilor.

• Sunteți multilingv - fluent în limba engleză, plus o altă limbă sau două. Veți avea nevoie de această abilitate pentru a lucra în diferite regiuni. 

• Sunteți matur și asertiv, curios și dedicat.

• Sunteți un coechipier flexibil cu bune abilități de comunicare și sociale.

• Sunteți un gânditor la nivel global, dornic de experiențe interculturale și oportunități de muncă în străinătate.

Cum arată un loc de muncă în departamentul tehnic

Hilti Outperformer este un program de doi ani. De la bun început, veți lucra cu colegii din întreaga lume, câștigând expunerea la managementul superior precum și la propriul mentor personal. Acest lucru înseamnă participarea la întâlniri cu membrii consiliului de administrație și participarea la summit-uri la nivel mondial, ca parte a unei echipe performante. Veți primi o varietate de funcții, veți învăța despre satisfacerea nevoilor clienților noștri exigenți și vă veți implica în misiuni de business de mare importanță. Veți lua parte la un program la școala de business IMD din Elveția și veți participa la un proiect social de impact.

Activitatea în departamentul tehnic este împărțită în aceste trei mari etape:

• 15-18 luni, în departamentul de inovare și de dezvoltare al unora dintre liniile noastre comerciale, fabricile de producție sau centrele de cercetare-dezvoltare. Acest lucru va fi, fie la sediul nostru central din Liechtenstein sau în Germania sau Austria. Veți obține o experiență practică în gestionarea unui proiect de dezvoltare, fie prin dezvoltarea propriului produs sau ca parte a unei echipe mai mari de dezvoltare, sau ca director de calitate sau producție într-un mediu de producție.

• 3-6 luni într-un proiect strategic la sediul nostru din Liechtenstein. Veți lucra ca parte a unei echipe de proiect într-un post non-tehnic. Ar putea fi logistică, resurse umane, financiar sau marketing.

• 3 luni într-un proiect strategic în afara regiunii. Din nou, ar putea fi logistică, resurse umane, financiar sau marketing, dar dintr-o perspectivă internațională, cu diferite culturi de lucru și provocări ale pieței. Dacă ați venit dintr-o piață matură, veți lucra într-o piață emergentă, și vice-versa.

 

În timpul programului vă vom pregăti pentru o carieră de lider la nivel mondial printr-o varietate de cursuri și evenimente fascinante:

• Programul de dezvoltare a leadership-ului - o călătorie de învățare cuprinzătoare la școala de afaceri IMD din Lausanne, Elveția, conceput pentru a extinde gândirea despre Hilti și rolul dumneavoastră ca un lider în curs de dezvoltare. Acoperind o gamă largă de module, cum ar fi Gândirea Strategică, Finanțe, Execuție și Conducere Globală, este o combinație de formare on-line, în sala de clasă și în aer liber - unele individuale și altele în echipă - cu calificare de la IMD.

• Formare în managementul întreprinderii - formare individuală la Hilti. Un accent pe profilele comportamentale, punctele forte personale, stiluri de conducere, abilități de comunicare și instrumente de prezentare.  

• Summit-ul mondial - 4-5 zile la sediul nostru global din Liechtenstein. O privire la modul în care unitățile de afaceri globale funcționează, atât independent cât și în mod cooperativ, precum și abilitățile non-tehnice cum ar fi leadership situațional, munca în echipă internațională, socializare și cultură.

• Proiect social - 7-8 zile "construirea unui viitor mai bun". Un proiect practic comunitar cum ar fi proiectul recent de construire de case în Bosnia. Pe lângă zidirea cărămizilor, veți afla cum catastrofe, cum ar fi războiul, foametea și dezastrele naturale pot afecta oamenii și afacerile într-o regiune.

Pe tot parcursul programului, veți discuta despre următoarele dumneavoastră funcții și locații împreună cu sponsorul dumneavoastră și managerul de program regional. În acest fel, veți obține cea mai bună expunere și înțelegere a afacerii.

Cum să depuneți candidatura pentru locul dumneavoastră în program

În timp ce procesul de depunere a candidaturii este ușor diferit pentru fiecare regiune, în linii mari este astfel:

• Dați clic pe "Depuneți-vă CV-ul acum" de mai jos, care vă va duce la sistemul nostru de depunere candidatură online.

• Alegeți un domeniu: comercial, tehnic sau logistică

• Alegeți o țară. Trebuie sa vorbiți fluent în limba locală și să dețineți un permis de muncă pentru a munci acolo.

• Încărcați CV-ul și scrisoarea de motivație, în mod ideal în format pdf.

• De asemenea, includeți orice referințe, cum ar fi scrisorile de recomandare din partea universităților, stagiilor de practică, experiențelor de muncă.

• Dacă noi considerăm că sunteți persoana potrivită pentru program, vă vom invita la o primă rundă de interviuri cu departamentul de resurse umane și un manager.

• Apoi veți fi invitat la o vizită pe teren pentru a experimenta o zi din viața unui consultant de vânzări sau inginer de teren la Hilti.

• Dacă totul merge bine, vă vom invita la un centru de evaluare regional.

• Pe tot parcursul, vom fi clari și sinceri despre progresul dumneavoastră, așa că veți ști întotdeauna unde vă poziționați.

• Dacă reușiți, data de începere a programului va depinde de regiune și de disponibilitatea dumneavoastră.

“"Hilti Outperformer oferă tinerilor determinați o combinație unică de orientare și libertate în croirea carierele lor. Vă vom oferi responsabilități de la început, împreună cu posibilități de a experimenta diferite culturi și de a discuta următorii pași. Stagiarii noștri globali se și distrează. Fie că este vorba de construirea de case la proiectul nostru social sau de schiat, la sfârșit de săptămână, ei formează o legătură profundă, ca o mare familie internațională."
Kristine Teske, Manager Program la nivel global