Începeți cariera AICI

Dacă sunteți student, absolvent sau masterand, cu sete de a învăța și de a reuși, ați putea fi exact ceea ce căutăm pentru dezvoltarea viitoare a companiei Hilti.

 

Cu recompense și oportunități de a vedea afacerea din diferite perspective, este un loc minunat de a vă dezvolta și accelera progresul carierei dumneavoastră.

Sunteți absolvent?

Dacă doriți un prim pas captivant în carieră, cu o mare responsabilitate încă de la început, nu veți gasi în altă parte ceva mai dinamic sau mai progresiv ca la Hilti.  Arătați-ne angajamentul, curajul, pasiunea și curiozitatea dumneavoastră, iar noi vă vom da fiecare ocazie de a demonstra cine sunteți.

Ambițioși pentru un rol de conducere de top la nivel global?

Hilti Outperformer este un program de dezvoltare a managementului la nivel mondial ca nici un altul - și o experiență pe care nu doriți să o pierdeți.  Vorbim de misiuni internaționale, școala de afaceri IMD, un proiect social de impact, expunere în fața comitetului director global... toate gândite pentru a vă pregăti pentru o carieră de lider la nivel mondial.

Sunteți student?

Începeți cariera dumneavoastră în timp ce sunteți încă la universitate prin efectuarea unui stagiu de practică, a tezei sau a unui program de muncă-studiu cu noi.  Dacă sunteți un student eminent cu ambiții de a găsi locul de muncă potrivit, este un oportunitate fantastică de a pune în aplicare abilitățile dumneavoastră academice în mediul de afaceri real.