Începeți cariera AICI

Dacă sunteți student, absolvent sau masterand, cu sete de a învăța și de a reuși, ați putea fi exact ceea ce căutăm pentru dezvoltarea viitoare a companiei Hilti.

 

Cu recompense și oportunități de a vedea afacerea din diferite perspective, este un loc minunat de a vă dezvolta și accelera progresul carierei dumneavoastră.

Sunteți absolvent?

Dacă doriți un prim pas captivant în carieră, cu o mare responsabilitate încă de la început, nu veți gasi în altă parte ceva mai dinamic sau mai progresiv ca la Hilti.  Arătați-ne angajamentul, curajul, pasiunea și curiozitatea dumneavoastră, iar noi vă vom da fiecare ocazie de a demonstra cine sunteți.

Ambițioși pentru un rol de conducere de top la nivel global?

Hilti Outperformer este un program de dezvoltare a managementului la nivel mondial ca nici un altul - și o experiență pe care nu doriți să o pierdeți.  Vorbim de misiuni internaționale, școala de afaceri IMD, un proiect social de impact, expunere în fața comitetului director global... toate gândite pentru a vă pregăti pentru o carieră de lider la nivel mondial.

Descoperiți Hilti Outperformer

Domeniul comercial

Aplicați cunoștințele dumneavoastră comerciale și competențele lingvistice la o serie de proiecte operaționale și strategice care vă vor lărgi experiența.

Domeniul tehnic

Intrați în domeniul inovației de vârf, în care veți combina competențele în inginerie cu aptitudinile dumneavoastră pentru management.

Domeniul logistic

Experimentați logistica la nivel mondial ca nicăieri altundeva, conducând o serie de proiecte regionale și proiecte internaționale de-a lungul lanțului de aprovizionare.

Sunteți student?

Începeți cariera dumneavoastră în timp ce sunteți încă la universitate prin efectuarea unui stagiu de practică, a tezei sau a unui program de muncă-studiu cu noi.  Dacă sunteți un student eminent cu ambiții de a găsi locul de muncă potrivit, este un oportunitate fantastică de a pune în aplicare abilitățile dumneavoastră academice în mediul de afaceri real.