Sfaturi pentru interviu

Dacă vă invităm la un interviu, este un moment important pentru ambele părți. Este modul în care noi (și dumneavoastră) decidem dacă personalitatea dumneavoastră se potriveşte.

Cel mai bun mod de a vă arăta personalitatea noastră - spiritul Hilti, dacă doriţi - este de a vă prezenta unora dintre oamenii noștri. Astfel că vom dori să ne rezervăm timp pentru acest lucru înainte de interviu. Ne ajută să confirmăm că împărtășim aceleași valori și mentalități și că ne putem imagina lucrând împreună.

Oricare ar fi postul pentru care depuneți candidatura, și oriunde în lume, primul dumneavoastră interviu va dura aproximativ o oră. Dacă totul merge bine, vă vom invita la un al doilea interviu, și apoi rapid vom veni cu un răspuns personal.

Pentru a vă ușura munca, și ajuta să vă pregătiți pentru interviu, aici sunt câteva sfaturi de la unii dintre angjații Hilti pe care i-ați putea întâlni. Sperăm că le veți considera utile, chiar dacă ați făcut acest lucru de ani de zile sau mergeți la interviul pentru primul loc de muncă.

Cum ne puteți arăta cine sunteți

Fiți dumneavoastră înșivă! Suntem aici pentru a vă cunoaște, așa că nu vă fie teamă de a ne arăta așa cum sunteți. Noi vrem oamenii care se vor potrivi cu adevărat culturii noastre și care se vor dezvolta aici. Nu are rost să încercați să fiți altcineva: nu vă ajută și nu ne ajută pe termen lung. Așa că relaxați-vă și comportați-vă normal. .

Arătați pasiune! Daca sunteți pasionat de construirea unui viitor mai bun, vrem să știm mai multe. Vă rugăm să nu vă simțiți inhibat de politețe sau de protocol. Căutăm energia și entuziasmul dumneavoastră, indiferent dacă cunoașteți industria sau nu.

Fiți curios! Vrem oameni cu sete de a învăța, curajul de a pune sub semnul întrebării și dorința de a îmbunătăți lucrurile, inclusiv pe dumneavoastră înșivă. Este modul în care obținem ce-i mai bun de la dumneavoastră pentru a ne ajuta să creștem ca și companie și pentru a vă ajuta să vă dezvoltați cariera.

Vorbiți deschis! Noi nu bifăm căsuțe, așa încât vă rugăm să nu vă faceți griji dacă dați răspunsul "greșit". Nu există așa ceva. Toată lumea are puncte forte și puncte slabe; capacitatea dumneavoastră de a vă cunoaște slăbiciunile și a vorbi despre ele e ceea ce vă diferențiază.

Investiți un pic de timp! Faceți-vă timp pentru a afla informații despre companie înainte de a ne intâlni. În afară de a ne arăta curiozitatea dumneavoastră, este o șansă de a ne demonstra pasiunea dumneavoastră pentru ceea ce facem și orice alte atribute care se referă la valorile noastre.

Imaginați-vă că lucrați cu noi! Literalmente - imaginați-vă că lucrați cu oamenii care vă intervievează! The Hilti Way - Cultura Hilti este una puternică, astfel că oamenii care stau în fața dumneavoastră vor fi o bună reflexie a echipelor cu care veți lucra. Dacă vă puteți imagina lucrând cu intervievatorii, sunteți în locul potrivit.

Fiți transparent! Suntem o companie centrată pe oameni și totul ține de personalitate. Dacă dumneavoastră și noi simțim o potrivire de caracter, lucrurile sunt în direcția bună. Deci, nu vă gândiți că trebuie să răspundeți la întrebări într-un anumit fel, și vă rugăm nu veniți cu un scenariu. Ne dorim să fiți dumneavoastră inșivă, onest, spontan și cu picioarele pe pământ.

Asigurați-vă că vă simțiți confortabil. Mulți dintre oamenii noștri vă vor spune că s-au simțit ca acasă de îndată ce au ajuns la interviurile lor cu noi. Dacă vă simțiți la fel, acest lucru spune multe despre modul în care vă veți integra la Hilti. Ceea ce vedeți la interviu e ceea ce veți primi când vă veți alătura nouă. Așa că, gândiți-vă mai puțin la funcție, locul muncii, salariu, și gândiți-vă mai mul dacă veți fi fericit aici. La urma urmei, trebuie să fiți vesel că veniți la muncă în fiecare zi, așa că e important să simțiți vibrația potrivită.

Înțelegeți valorile noastre. Valorile noastre de integritate, curaj, muncă în echipă și angajament sunt foarte importante pentru noi, sunt centrul afacerii noastre. Dacă vă identificați cu ele, ne-ar plăcea să știm de ce și cum.

Dați exemple reale! Încercați să împărtășiți exemple reale despre modul în care ați abordat și realizat lucrurile. Vrem să auzim de la dumneavoastră ce ați făcut sau ați face într-o anumită situație nu ce ar fi corect de făcut sau cum funcționează compania dumneavoastră sau o teorie ipotetică. Vrem doar să aflăm mai multe despre persoana din fața noastră.

La urma urmei, despre asta e vorba la interviu. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim! Succes!