Întrebări frecvente

Dacă aveți orice întrebări cu privire la candidatura pentru un loc de muncă la noi, s-ar putea să găsiți răspunsurile aici.

Ce puteți spune despre securitatea datelor?

Vom trata toate informaţiile pe care ni le dați despre dumneavoastră în deplină confidențialitate, și le vom folosi numai în scopul candidaturii dumneavoastră pentru locul de muncă.

Pot candida pentru mai mult de un loc de muncă odată?

Da. Dacă vedeți două sau mai multe posturi care se potrivesc cu abilitățile dumneavoastră, puteți  depune candidatura pentru toate acestea, în același timp.  Cu toate acestea, ar trebui să dați clic doar pe "Depune CV-ul acum" și să încărcați CV-ul și scrisoarea de intenție pentru o singură candidatură. Vă rugăm să specificați clar în scrisoarea dumneavoastră, locurile de muncă de care sunteți interesat - inclusiv numerele de referință - și vă vom lua în considerare pentru toate.

Cum pot candida pentru un loc de muncă la Hilti?

Este ușor de candidat pentru un loc de muncă la noi și puteți face totul on-line. Începeți prin a căuta prin locurile de muncă vacante aici pe pagina noastră web de cariere. Dacă nu vedeți un loc de muncă adecvat imediat, verificați în mod permanent, pentru că afacerea noastră este în continuă creștere și vom actualiza aceste posturi tot timpul. După ce ați găsit un loc de muncă potrivit intereselor și punctelor dumneavoastră forte, pur și simplu dați clic pe link- ul "Depune CV-ul acum" din partea de jos a anunțului postului și urmați pașii..

Ce documente ar trebui să includ cu candidatura mea?

Vă vom solicita să încărcați cel mai recent CV, împreună cu o scrisoare de motivație scurtă. Acest lucru ar trebui să descrie motivul pentru care sunteți interesat de locul de muncă și ce credeți că puteți aduce postului. Vă rugăm să încărcați, de asemenea, orice referințe relevante, de la universitate sau stagiu, ucenicie sau locuri de muncă anterioare.

Cât de recente sunt locurile de muncă listate pe site-ul dumneavoastră?

Acestea sunt actualizate la zi.  Dacă apare listat, postul este vacant.  Astfel că vă rugăm să vă depuneți candidatura.

Ce urmează?

Vom verifica dacă dosarul dumneavoastră de candidatură este complet și vom lua în considerare motivația și potrivirea pentru acest post. Dacă vom considera că sunteți potrivit pentru post, vă vom invita la un interviu telefonic. În cazul în care totul merge bine, vă vom cere să ne întâlnim pentru un interviu față-în-față și vă vom achita cheltuielile de călătorie.

Pot trimite o candidatura generală?

Sigur. În cazul în care nu puteți găsi un post care vi se potrivește chiar acum, ne puteți oricând trimite o candidatura generală. Dați click aici pentru a ne trimite o candidatură generală.