Un loc de muncă în vânzări

Cei mai mulți oameni care se alătură companiei Hilti își încep cariera cu noi în vânzări. Aceasta este cea mai bună introducere în companie, deoarece loializarea clienților noștri și dezvoltarea acestor relații puternice este ceea ce determină succesul nostru.

Un rol în vânzări reprezintă un post interesant în care veți împărtăși inovațiile Hilti cu companiile de toate dimensiunile. Pe lângă contribuția la realizarea unor proiecte locale mai sigure și mai productive, ați putea ajunge, de asemenea, să lucrați la unele proiecte de construcții importante. Acestea ar putea fi comerciale sau de mediu, științifice sau sportive. Veți lua parte aproape sigur la unele realizări remarcabile de inginerie și veți întâlni o varietate de oameni - de la muncitorii din șantierul de construcții la manageri de proiect și lideri ai companiei.

Vânzările vă oferă șansa de a vă dezvolta cariera și de a obține rezultate foarte bune. Cei mai mulți oameni aleg să rămână în vânzări, deoarece este o funcție plăcută și plină de satisfacții, dar, în timp, puteți alege să vă stabiliți noi provocări descoperind alte zone ale afacerii.

Este vorba despre vânzări, dar diferite față de ceea ce cunoașteți

Modelul nostru este un model de vânzări consultative profesionale. Nu facem o oferta tradițională nesolicitată.

Pentru dumneavoastră aceasta înseamnă căutarea de asocieri noi cu clienți entuziaști sau consolidarea relațiilor cu cei existenți. Majoritatea va ști despre produsele noastre, va avea încredere în ele și le va dori. Veți demonstra unele dintre cele mai inovative soluții în industrie, în timp ce vindeți software-ul nostru de ultimă generație, împreună cu toate serviciile și cele post-vânzare, asociate numelui Hilti.

Unii dintre cei mai buni membri ai echipei noastre care s-au alaturat nouă nu au lucrat niciodată în vânzări, înainte. Și nu și-au imaginat vreodată să lucreze în construcții. Dar energia, curajul, gândirea ascuțită și determinarea lor competitivă îi fac să se dezvolte în acest post. Avem o îmbinare excelentă de oameni diferiți, în care succesul se centrează pe munca în echipă și capabilitate, indiferent de experiență.

 

“Cum voi vinde unelte portabile electrice? Nu am dat o gaură în viața mea! La asta m-am gândit în prima zi când m-am alăturat companiei Hilti, dar nu e așa. Este vorba despre cultivarea punctelor dumneavoastră forte și de a fi recompensat pentru efortul susținut depus.”

James, reprezentant al serviciului relații clienți (vânzări)

Legături excepționale cu clienții din diferite posturi

În calitate de membru al echipei noastre de vânzări, veți fi exact asta - parte a unei echipe. Modelul nostru de vânzări se bazează în întregime pe munca în echipă, care este unul dintre lucrurile care face locul de muncă atât de plăcut și plin de satisfacții.

Există trei posturi principale în fiecare echipă regională: account manager lucrând cu clienții pe șantierele de construcții; găsirea de soluții pentru clienții locali într-un Magazin Hilti sau oferind sfaturi de specialitate ca reprezentant al serviciului clienți.

Mai jos găsiți mai multe detalii cu privire la fiecare post.

Account manager

• Acesta este un post consultativ de vânzări în care veți consolida relațiile noastre cu profesioniștii în construcții care doresc produsele de cea mai bună calitate de la un brand pe care îl știu și în care au încredere.

• Veți avea propriul set de clienți, care va cuprinde dezvoltatori imobiliari și experți în comerț care lucrează pe șantiere și în proiecte de construcție.

• Veți avea autonomie, în lucrul cu clienții în șantier și în gestionarea propriei agende.

• Vă vom dota cu o mașină de serviciu și cele mai recente tehnologii pentru a face demonstrații cu produsele, și avem încredere că veți face ceea ce este necesar pentru a obține rezultate.

• Vă vom da un domeniu de activitate specific, cum ar fi instalații electrice sau constructori de clădiri, și veți deveni rapid un specialist în produsele și aplicațiile din acest domeniu.

• Veți avea oportunități de a vă dezvolta cariera, deoarece postul dumneavoastră va evolua cu toate produsele pe care le lansăm. Noi lansăm 60 de unelte portabile diferite, servicii și soluții software în fiecare an, astfel încât veți fi întotdeauna provocați să învățați ceva nou.

• Cu un angajament puternic, înaltă performanță și determinarea de a reuși, puteți evolua rapid și progresa în carieră. 

Vedeți posturile noastre de Account Manager

Reprezentant servicii client

• Acest post presupune să aveți grijă de portofoliul nostru de clienți întreprinderi mici până la cele mari, acționând ca un reprezentant de încredere al Hilti pentru un număr de clienți. Rolul dumneavoastră este de a fi prompt pentru orice au nevoie și de a da fiecărei relații cu clienții o notă prietenoasă, personală.

• Munca dumneavoastră ar putea însemna preluarea apelurilor de la clienții care doresc sfaturi tehnice cu privire la anumite produse sau probleme de pe șantier.  Pentru aceasta, veți fi instruit temeinic, astfel încât să aveți încredere pentru a rezolva problemele și a oferi consiliere cu privire la domeniile pe care le cunoașteți foarte bine.

• Sau ați putea suna clienții care pot beneficia de noile noastre produse sau promoții. Din nou, veți avea parte de o formare periodică. De asemenea, veți merge pe șantierele de construcții pentru întâlniri cu clienții față în față.

• Este vorba despre promovarea relațiilor noastre de încredere și utilizarea cunoștințelor dumneavoastră privind produsele pentru a găsi soluții la nevoile clienților.

Vedeți posturile noastre de Relații Clienți

 

Reprezentant magazin Hilti

• Acest post presupune să gestionați un magazin Hilti, servind clienții locali și cumpărătorii care au nevoie de produse pe loc. Aceștia pot fi clienți mici sau mari, variind de la întreprinderi individuale pînă la șantiere mari de construcții.

• Veți avea întreaga responsabilitate a coordonării magazinului Hilti, ceea ce înseamnă flexibilitate și libertatea de a lua propriile decizii. Veți putea decide să faceți ateliere cu public sau zilele demonstrației sau să veniți cu alte idei de a cuceri clienții locali.

• Veți avea solide cunoștințe despre produse din întreg catalogul Hilti; ceea ce deschide oportunități de cariera pentru viitor. Daca aveți nevoie de ajutor sau un produs anume, vă puteți încrede în echipa dumneavoastră pentru un sfat.

• Este foarte similar coordonării propriei afaceri, așadar veți avea nevoie de un spirit antreprenorial și veți primi premiul pentru proactivitate.

Vedeți posturile noastre în Magazin Hilti

Vă vom instrui, provoca și recompensa

La Hilti, vă veți bucura de toate avantajele de a fi parte dintr-o companie mare, dar cu autonomia de a conduce o mică afacere. Vă vom oferi multe responsabilități încă de la început și vă vom permite să luați inițiativa de a face lucrurile singur.

Ca parte a procesului de intervievare, vă vom duce într-o "vizită pe teren" pentru a vă arăta o zi din viața echipelor noastre de vânzări. Acest lucru vă va spune rapid care e calibrul oamenilor noștri și cât de dedicați sunt clienților.

Standardele noastre sunt ridicate, iar acest lucru include formarea noastră. Vă vom oferi toate cunoștințele și echipamentele de care aveți nevoie pentru a avea succes în postul dumneavoastră - de la un stoc de unelte pentru demontrații la cel mai recent software CRM.

Mare pare a formării se va realiza la locul de muncă, dar veți începe cu o introducere în compania Hilti (valorile, strategia și cultura noastră), înaintea întâlnirii cu clienții și prezentării produselor pe care veți ajunge să le știți atât de bine.

Vă vom recompensa pentru eforul susținut cu stimulente generoase și cea mai bună formare existentă, precum și coaching unu-la-unu și atenție personală la progresul carierei dumneavoastră.

Cu rezultate remarcabile obținute în mod constant, plus, muncă în echipă vă puteți muta foarte rapid în posturi de conducere la Hilti. De fapt, mulți dintre colegii noștri din vânzări ajung la prima lor funcție de management puțin după 25 de ani, și 80% din funcțiile noastre de conducere sunt acoperite cu candidații interni. Avem și un proces amănunțit de analiză a oamenilor, în care analizăm toți angajații din companie printr-un proces anual de evaluare a performanței. Este modul în care găsim oportunități de a dezvolta oamenii cu diferite responsabilități, culturi și provocări de piață.

Acest lucru înseamnă că putem dezvolta abilitățile dumneavoastră, alimenta ambițiile și deschide ușa carierei dumneavoastră.