Resurse umane, financiar și marketing

Dacă doriți să veniți entuziasmat la muncă, un post la Hilti înseamnă o carieră ca nicăieri altundeva.

Este vârful inovației corporative, unde cultura este unică și ritmul foarte rapid. La urma urmei, dacă dorim să ne menținem poziția de lideri în industrie, trebuie să fim primii și la nivel corporativ.

Veți găsi un loc de muncă dinamic, deoarece noi găsim constant noi modalități de a ne inspira oamenii să dea ce-i mai bun pentru a obține rezultate excepționale.

Ne concentram asupra oamenilor - atât asupra echipelor noastre, cât și asupra clienților. Și, chiar dacă avem peste 23.000 de membri în echipă în toată lumea, fiecare este de acord că noi combinăm determinarea de a fi performanți cu sentimentul puternic de familie.

                

                                                                        

Nu este un loc de muncă de birou obișnuit

Locurile noastre de muncă de birou includ posturi în Resurse Umane, Financiar și Marketing. Departe de posturile de suport, aceste echipe sunt aici pentru a conduce oamenii noștri, implementa strategiile noastre și a transforma afacerea noastră. Sunt foarte importanți în oferirea către clienții noștri a serviciilor premium ce caracterizează Hilti.

Ceea ce e special cu privire la Hilti este că, în calitate de membru al corporației noastre, vă puteți implica în dezvoltarea fiecărui proiect la care lucrați - de la concepere până la livrare. Nu orice post în marketing sau financiar vă oferă acest lucru.

Cu cât mai multe oportunități de a lucra la fazele proiectului și de a vă dezvolta abilitățile, veți considera Hilti ca fiind un loc vibrant și plin de satisfacții unde vă puteți dezvolta cariera. Arătați-ne ceea ce puteți face și puteți duce funcția dumneavoastră la un alt nivel de business, aplicând ceea ce știți despre piețele dezvoltate la o piață emergentă, unde provocările sunt diferite.

 

"E un adevărat spirit de familie și puteți bate literalmente la ușa oricărui director, oricând. De asemenea, managerul dumneavoastră direct va lucra sârguincios pentru a vă ajuta să vă dezvoltați abilitățile, atât profesional cât și personal."

Amer, Manager Proiecte Cheie

Vă recompensăm rapid pentru performanță înaltă

Ne instruim și dezvoltăm oamenii cu misiunea de a-i păstra.

Oricare ar fi funcția sau nivelul dumneavoastră, vă vom acorda atenția noastră personală pentru dezvoltarea carierei dumneavoastră, cu coaching unu-la-unu și tot sprijinul de care aveți nevoie pentru a produce rezultate excepționale.

Când vă alăturați companiei, vă vom prezenta "The Hilti Way", care include valorile noastre de integritate, curaj, muncă în echipă și angajament, alături de cultura noastră în mediul de muncă și strategia de creștere.

Vă vom oferi atunci orice cunoștințe de specialitate de care aveți nevoie pentru a excela în funcția dumneavoastră, fie că este vorba îmbunătățirea pregătirii profesionale, un curs de limbă străină sau formare în management.

Avem și un proces amănunțit de analiză a oamenilor, unde analizăm toți angajații din companie printr-un proces anual de evaluare a performanței. Este modul în care găsim oportunități de a dezvolta oamenii cu diferite responsabilități, culturi și provocări de piață. Acest lucru înseamnă că putem dezvolta abilitățile, alimenta ambițiile și deschide ușa carierei dumneavoastră.

Oamenii noștri cu performanțe remarcabile se mută în posturi de conducere foarte repede la Hilti și 80% dintre pozițiile de management sunt ocupate de către candidații interni. Este o dovadă a prețuirii oamenilor noștri.

 

Diferite moduri de a conduce și de a crea afacerea

În calitate de membru al echipei noastre corporative, veți fi exact asta - parte a unei echipe. Modelul nostru de afaceri se bazează în întregime pe munca în echipă, care este unul dintre lucrurile care face locul de muncă atât de plăcut și plin de satisfacții.

Mai jos sunt detalii cu privire la trei dintre posturile noastre cheie de birou

Resurse Umane

• Cultura noastră unică este motivul pentru care oamenii stau la Hilti - și de ce nu este o raritate să găsești două generații ale aceleiași familii care lucrează cu noi. Mai mult decât o afacere centrată pe oameni, noi recunoaștem faptul că oamenii noștri sunt parte integrantă a succesului nostru. Este motivul pentru care atragerea, dezvoltarea și păstrarea celor mai bune talente este primul nostru scop.

• Ca parte a echipei noastre de Resurse Umane, vă veți alătura în angajamentul nostru de a ajuta oamenii să-și atingă potențialul lor, fie că este vorba de potrivirea talentului cu locuri de muncă din întreaga lume sau de promovarea oportunităților noastre de lucru flexibile și de part-time.

• Veți lucra îndeaproape cu liderii noștri pentru a crea strategii privind oamenii care să sprijine echipele noastre și, prin aceasta, să sprijine creșterea noastră comercială. Împreună, vom impulsiona echipele noastre în moduri creative și interesante pentru a obține cei mai bun din Hilti

• Veți ajuta la executarea și crearea strategiei noastre de resurse umane, care se bazează pe convingerea că dezvoltarea de echipe diverse, incluzive, înalt performante duce la obținerea de rezultate remarcabile. Abordarea noastră este de a gândi la nivel global și de a acționa la nivel local.

• Posturile noastre de Resurse Umane variază de la atragerea și reținerea talentelor la formarea competențelor de management și leadership. 

Vedeți posturile noastre în Resurse Umane

Financiar

• Departe de numărarea boabelor de fasole, acesta este un post consultativ în care veți lucra cu alte divizii pentru a oferi consiliere și ajuta la planificarea și gestionarea proiectelor importante. Treaba dumneavoastră este să vedeți că sunt profitabile.

• Veți avea nevoie de informații comerciale solide, și un anumit simț practic, pentru a aplica perspicacitatea dumneavoastră financiară la o gamă largă de probleme comerciale.

• Veți fi, de asemenea, implicat în acțiuni non-comerciale, cum ar fi activitățile noastre caritabile și de responsabilitate socială, precum și în investiții în inițiativele noastre de formare, instuire și dezvoltare.

• Veți fi într-o poziție rară, pe măsură ce cariera dumneavoastră în financiar se dezvoltă, de a vedea proiectele de-a lungul întregului ciclul de viață - de la viabilitate, risc și planificare la marketing, vânzări și distribuție.

• Dovediți că sunteți pregătit pentru următoarea provocare și vă puteți muta în alte sfere ale afacerii, transferând expertiza dumneavoastră în locuri și acțiuni diferite - fie că este vorba de stabilitate sau de creștere, un curs valutar slab sau puternic, o piață emergentă sau matură.  Este o experiență fascinantă.

• Posturile noastre în financiar variază de la o analiză de stabilire a prețurilor și a riscului de credit la contabilitate financiară și controlul afacerii.

Vedeți posturile noastre în financiar

 

Marketing

• Marketing este esențial pentru modelul de afaceri al Hilti pentru că veți colecta informații pentru a înțelege piața, care vor genera dezvoltarea produselor noastre - fie că vorbim de unelte, servicii sau software - și strategia noastra de vânzări.

• Ca membru al echipei de marketing, te vei alătura activității noastre de dezvoltare a direcțiilor pe termen lung pentru o creștere susținută a afacerii. Abordarea noastră este extrem de proactiva; nu suntem legați de obiective trimestriale, așadar nu facem planificări pe termen scurt sau reactive.

•  Veți lucra cu un bagaj impresionant de date, inclusiv comportamente de consum și tendințe predictive de piață, pentru a determina cererea clientului pentru produsele noastre în ceea ce privește cantitatea, calitatea și inovația.

 •  Afacerea noastră este centrată pe clienții noștri. Aceștia au așteptări mari de la un produs premium. Astfel marketing este locul în care aceste așteptări mutuale dau formă strategiilor și inițiativelor pentru întreaga afacere.

• Veți avea satisfacția oportunității  - ceea ce este unic în lumea marketing-ului - de a vedea proiectele pornind de la conceptul unui produs până la momentul în care îl punem în mâinile clienților noștri.

• Rolurile noastre de marketing variază de la produs, domeniu de activitate - trade, software și managementul serviciilor până la cercetare de piață, digital marketing și consultanță de brand și comunicare.

Vedeți posturile noastre în marketing