Logistică

Dacă doriți să vă încercați capabilitățile în logistică la nivel global și managementul lanțului de aprovizionare nicăieri nu va fi mai interesant, mai variat sau mai progresiv decât la Hilti.

Operațiunile noastre de logistică sunt speciale deoarece deținem propriul lanț de aprovizionare, ceea ce este aproape unic pentru o companie de dimensiunea noastră.

 

Înseamnă că veți fi activ în fiecare piesă din puzzle. De fapt, noi vă vom încuraja să vă mutați între diferite funcții pentru a obține o mai bună înțelegere a logisticii per ansamblu. Va fi o funcție mai dinamică zilnic și un post mai strategic de la începutul carierei dumneavoastră. De asemenea, vă oferă posibilități de a influența metodele noastre. Avem o cultură deschisă, suntem mereu dornici să auzim idei noi, deci veți fi în poziția de a ne ajuta la formarea modului în care facem lucrurile și de a vă lăsa amprenta asupra afacerii la scară mai largă.

Variat, implicat și strategic

O carieră în echipa noastră logistică este provocatoare și dinamică, cu un accent principal pe rezultate excepționale pentru clienți. Oricare ar fi postul dumneavoastră, vă vom oferi multe responsabilități de la început și vă vom permite să luați inițiativa de a face lucrurile singur - fie că este vorba de rezolvarea unei probleme sau de simplificarea unui proces.

Funcția noastră logistică și a lanțului de aprovizionare este împărțită în trei zone principale, și ați putea ajunge să lucrați în toate.

• Materiale - Aceasta implică identificarea și achiziția materiei prime de cea mai bună calitate, la cel mai bun preț, în timp ce se planifică fabricarea produselor pe o scară globală și în funcție de preț. Aceasta înseamnă, de asemenea, optimizarea stocurilor și lucrul cu echipele de vânzări și de marketing pentru a urmări ca stocul să fie vândut la timp și pentru a estima cereri viitoare.

• Transport - Este vorba despre gestionarea rețelei noastre de transport internațional pentru a transporta materialele și produsele acolo unde acestea trebuie să fie, fiind tot timpul gata să răspundeți la comenzi urgente și nevoi de livrare complexe.

• Depozitare - Acesta este un caz de utilizare eficientă a spațiului și de coordonare a proceselor la timp pentru a stoca, organiza și expedia stocul circulant pe o scară globală masivă.

Cu atât de multe oportunități de a vă dezvolta abilitățile, veți găsi logistica Hilti ca fiind un loc de muncă vibrant și plin de satisfacții pentru a progresa în carieră.  Arătați-ne ce puteți face și vă puteți specializa în domenii de nișă, conduce diferite echipe, lucra în locuri noi și redefini postul dumneavoastră.

"Aveți o oportunitate unică de a experimenta toate funcțiile diferite ale lanțului de aprovizionare - și, pentru mulți oameni, de a face acest lucru în străinătate. Încurajăm cu adevărat echipele noastre să pună în discuție modul în care se fac lucrurile. Dacă puteți face un proces mai simplu, faceți-l, arătați-ne."

Fabrice, Director Servicii Logistică la nivel Global

Vă vom ajuta să vă combinați, potriviți și impulsionați cariera

Deoarece așteptările noastre sunt mari, vă oferim cea mai bună formare. Vă vom oferi toate cunoștințele și sprijinul de care aveți nevoie pentru a excela în postul dumneavoastră, cu instruire unu-la-unu și atenție personală la evoluția carierei dumneavoastră.

Avem un proces amănunțit de analiză a oamenilor, în care analizăm toți angajații din companie printr-un proces anual de evaluare a performanței. Este modul în care găsim oportunități de a dezvolta oamenii cu diferite responsabilități, culturi și provocări de piață. Acest lucru înseamnă că putem dezvolta abilitățile, alimenta ambițiile și deschide ușa carierei dumneavoastră.

Oamenii noștri cu performanțe remarcabile se mută în posturi de conducere foarte repede la Hilti și 80% dintre pozițiile de management sunt ocupate de către candidații interni. Este o dovadă a prețuirii oamenilor noștri.