Loc de muncă în inginerie

Inovația este seva noastră, iar inginerii noștri caută zi de zi soluții inovatoare pentru siguranță și productivitate.

Alăturați-vă echipei noastre de inginerie și postul dumneavoastră ar putea implica oferirea de consultanță pe șantierele de construcții, construirea software-ul nostru sau dezvoltarea de produse într-unul dintre centrele noastre de cercetare-dezvoltare a inovației. Vă puteți specializa în mecanică, optică, produse chimice sau metale ... protecție pasivă la incendii, coroziune sau seismică. Oricare ar fi domeniul dumneavoastră, veți juca un rol important în proiecte foarte interesante în prima linie a tehnologiei.

Puteți avea o experiență vastă în inginerie, dar suntem interesați în special de pasiunea dumneavoastră de a învăța și de capacitatea de a combina concepte de design complexe cu abilități concrete.

În final, produsele noastre sunt proiectate pentru clienții noștri, astfel implicarea personală este crucială pentru noi

Oamenii sunt la fel de importanți, precum este și tehnologia

Chiar dacă integrarea în echipa noastră solicită o gândire tehnică, nici unul dintre posturile noastre în inginerie nu este determinat de tehnologie. În schimb veți avea un rol consultativ, în care vă veți bucura de ce-i mai bun din ambele lumi - veți lucra în inovația de vârf în timp ce veți construi relații cu clienții entuziaști.

Inginerii noștri se implică din stadiul incipient al unui proiect, făcând conexiunea între nevoia unui client și design-ul nostru de produs, iar apoi transferul acestor lucruri către marketing și vânzări.

Multe proiecte de construcție prezintă provocări neașteptate, în care produsele gata de utilizare nu sunt și cele potrivite.  Așa că inginerii noștri de teren lucrează cu clienții și contractori pentru a găsi soluții personalizate, iar apoi inginerii de cercetare și dezvoltare și inginerii de software în mod ingenios le dezvoltă.

La Hilti, veți primi multe responsabilități încă de la început și, cu rezultate consistente, ați putea conduce propria echipa înainte de a ști.  Tot timpul veți lucra într-o cultură vibrantă, cu o echipă de oameni talentați - unici în felul lor, dar care împărtășesc aceeași ambiție de a construi un viitor mai bun.

“Îmi place faptul că munca mea nu este doar tehnică. Aceasta implică planificare și lucrul cu oamenii. Cultura e genială. Este provocatoare, într-adevăr, dar este prietenoasă și primitoare, de asemenea. Este totul despre munca în echipă, iar ideile tale sunt cu adevărat sprijinite."

Andreas, Director departamentul de cercetare și tehnologie

Moduri diferite de a inova

În calitate de membru al echipei noastre de ingineri, veți fi exact asta - parte a unei echipe. Modelul nostru de inginerie se bazează în întregime pe munca în echipă, care este unul dintre lucrurile care face munca atât de plăcută și plină de satisfacții.

Există trei posturi principale în domeniul ingineriei și puteți alege postul care vi se potrivește: lucrul ca un inginer de teren cu clienții pe marile șantierele de construcții; cercetarea și dezvoltarea de soluții inovatoare de produs; sau construirea software-ului care face munca clienților noștri mai ușoară și mai sigură.

Mai jos găsiți mai multe detalii cu privire la fiecare post.

INGINER DE TEREN – Field Engineer

• Acesta este un post consultativ unde veți lucra pe șantierele de construcții cu proiectanți și arhitecți, precum și cu ingineri de structură și liderii companiei.

• Prin implicarea timpurie în faza de proiectare, veți consolida aceste relații prin evidențierea valorii pe care o putem adăuga atunci când soluțiile Hilti sunt specificate în proiecte - de la ancore sau sistemele de fixare la unelte electrice și software-ul care merg cu acestea.

• Veți ajuta proiectantul să aducă lucrurile la viață prin explicarea desenelor către echipele de construcție și produse, inclusiv contractori, marketing și vânzări.

• Rolul dumneavoastră este unul dintre cele mai importante în Hilti, deoarece sunteți legătura între proiectare și vânzări, tranziția de la plan la realitate.  Pe parcurs, veți aborda orice nevoi de proiectare, coduri de construcție și probleme potențiale.

• Nu există nici un manual pentru acest loc de muncă, deoarece orice proiect mare de construcție vine cu propriile sale obstacole unice.  Deci veți fi un gânditor agil, care testează perspectiva de a găsi soluții personalizate pentru complicații neașteptate.

• Studii în domeniul construcțiilor civile, structurale sau mecanice vor fi utile, așa cum va fi și experiență în design arhitectural.  Dar ceea ce ne dorim cu adevărat este dorința puternică de a învăța și capacitatea de a combina cunoștințele tehnice cu abilitățile de a interacționa cu oamenii.

Vedeți posturile noastre în inginerie de teren

Inginer cercetare și dezvoltare

• C & D este forța motrică a afacerii noastre și o parte din ADN-ul nostru. Este modul în care continuăm să inovăm față de competitorii noștri și motivul pentru care investim mai mult de 5% din cifra de afaceri în fiecare an, în explorarea de noi soluții în sisteme diamantate, instrumente de măsurare, în sisteme de protecție pasivă la incendiu, ancore și restul soluțiilor.

• Ca inginer C & D, veți lucra în vârful tehnologiei, cu responsabilități încă de la început.

• Noi credem că marile idei pot veni de oriunde. Deci veți face parte dintr-o diversă echipă de C & D, cu un amestec de absolvenți, masteranzi și profesioniști cu experiență, cu o varietate largă de expertiză.

• Dacă ideile dumneavoastră sunt cu un pas înaintea timpului lor, le vom patenta astfel încât să putem lucra la dezvoltarea lor în inovații ale viitorului.

• Veți fi implicat în dezvoltarea de produse pe întregului lor ciclu de viață, cu rezultate tangibile de fiecare dată.  Aceasta înseamnă un imens sentiment de realizare și o perspectivă unică privind modul în care este construită lumea.

• Aceasta înseamnă, de asemenea, expunerea la fiecare funcție a procesului - producție, operațiuni, aprovizionare, management de proiect, marketing și vânzări - pe măsură ce produsele trec prin lanț.

• Lucrând direct cu clienții noștri și unitățile de producție din întreaga lume, funcția dumneavoastră presupune asigurarea legăturii între aplicarea teoretică și practică a produselor noastre.

• Avem cele mai bune  laboratoare de C & D din lume în Schaan (Liechtenstein), Kaufering (Germania), Shanghai (China) și Irving (Texas, SUA) - fiecare echipat cu cea mai modernă tehnologie pentru a simula aplicații și efectua teste.

Vedeți posturile noastre în inginerie de cercetare și dezvoltare

Inginer software

• Ca inginer software, vă vom ajuta să construiți și codificați soluțiile software care ne deosebesc.

• Veți ajuta, de asemenea, clienții noștri să utilizeze software-ul nostru într-un mod în care să-l poată înțelege cu ușurință.  Acesta ar putea fi un caz de depanare, prezentarea de tutoriale sau crearea de ghiduri de utilizare.

• Acesta este mai mult decât un post tehnic: veți avea nevoie de puternice abilități de comunicare și interacționare cu oamenii. O mare parte din muncă este de a traduce codul pur în limbaj ingineresc prietenos cu clientul.

• Veți avea acces direct constant la clienții noștri, precum și la produsul nostru și echipele de marketing, astfel încât să puteți recunoaște nevoile lor și cum să  interpretați software-ul pentru ei.

• Vă puteți aștepta să lucrați la unele produse cu adevărat interesante, cum ar fi soluții pentru a calcula încărcările, a determina eforturile maxime admisibile și a stabili distanțele de montaj ale armăturilor.

• Veți ajuta, de asemenea, la dezvoltarea unei părți a software-ului de testare pe care îl folosim în laboratoarele noastre de C & D, uneori lucrând cu institute de cercetare externe și universități.

• Veți vedea produsele utilizate de-a lungul diferitelor generații - de la proiect la proiect, de la actualizare la actualizare - și vă veți asigura că fiecare nou beneficiu este realizat și folosit eficient.

Diploma dumneavoastră poate fi în inginerie software, automatică, informatică, matematică, fizică sau statistică. Suntem interesați în special de setea dumneavoastră de a învăța și capacitatea de a traduce limbajul tehnic pentru oameni care sunt mai obișnuiți să muncească cu schițe sau burghie.

Vedeți posturile noastre în inginerie de software

Arătați-ne pasiunea dumneavoastră de a învăța și noi o vom cultiva

Dacă ne așteptăm să veniți cu inovații premiate, este pentru că v-am oferit cea mai bună formare într-un mediu de clasă mondială.  Vă vom oferi toate cunoștințele și sprijinul de aveți nevoie pentru a excela în postul dumneavoastră, cu instruire unu-la-unu, oportunități de perfecționare a abilităților și atenție personală la evoluția carierei dumneavoastră.

Avem și un proces amănunțit de analiză a oamenilor, în care analizăm tot personalul din companie printr-un proces anual de examinare a performanței în perspectiva carierei. Este modul în care găsim oportunități de a dezvolta oamenii cu diferite responsabilități, culturi și provocări de piață. Acest lucru înseamnă că putem dezvolta abilitățile dumneavoastră, alimenta ambițiile și deschide uși carierei dumneavoastră.

Oamenii noștri cu performanțe remarcabile se mută în posturi de conducere foarte repede la Hilti și 80% dintre pozițiile de management sunt ocupate de către candidații interni. Este o dovadă a prețuirii oamenilor noștri.