Diferitele noastre posturi

Există mai multe modalități de a vă alătura echipei noastre prietenoase, în funcție de abilitățile, punctele forte, interesele și ambițiile dumneavoastră.  Mai jos veți găsi principalele noastre domenii de activitate, unde puteți descoperi mai multe despre diversele posturi și oportunități.

Un loc de muncă în vânzări

Sunteți o persoană sociabilă? Dacă sunteți, de asemenea, un coechipier cu energie, angajament și competitiv, ați putea fi persoana potrivită pentru a ajuta la construirea relațiilor noastre puternice cu clienții.

Loc de muncă în inginerie

Aveți un talent pentru tehnologie?  În diferitele noastre posturi în inginerie ați putea oferi consultanță pe șantierele de construcții, construi un nou software sau dezvolta produse brevetate în centrele noastre de cercetare și dezvoltare a inovării.

Resurse umane, financiar și marketing

Doriți să ieșiți din rutină?  Posturile noastre de birou vă poziționează în vârful inovației corporative, unde cultura este dinamică, ritmul este rapid și ajungeți să stați pe „scaunul șoferului”.

Logistică

Vă plac provocările logistice? Logistica noastră e globală la o scară ca nicăieri altundeva - și avem propriul nostru lanț de aprovizionare. Este un loc minunat în care vă puteți implica într-o varietate de posturi și puteți experimenta imaginea de ansamblu.