Responsabilitate socială

În prezent, încurajăm membrii echipei să se alăture diferitelor noastre activități de responsabilitate socială, să lase activitatea de birou și să-și suflece mânecile. Dorim să cultivăm plăcerea de a veni la muncă și de a-ți îmbogăți experiența prin implicarea în comunitate și munca în echipă.

Aici sunt doar câteva dintre modurile în care vă puteți implica:

Habitat for Humanity - Puneți slujba în așteptare pentru câteva zile pentru a ajuta la construirea de case pentru oamenii care nu au o locuință sau puterea financiară de a deține vreodată sau de a închiria una. Veți face parte dintr-o echipă care fixează pilonii, pune cărămizile, ridică acoperișul și dă cheia personal noilor chiriași.

 

Day of Caring - Petreceţi ziua lucrând într-un adăpost pentru animale sau o bancă de produse alimentare, oferind mese personal celor nevoiași sau facând curațenie într-un cartier.  Ar putea fi vopsirea unui gard sau fixarea unui tobogan, îngrijirea unei persoane în vârstă sau vizita la o școală pentru a vorbi fetelor despre o carieră în construcții.

Building in Bamboo – Alăturați-vă echipei noastre în cercetarea de metode sigure și eficiente pentru a construi case din bambus pentru oamenii din țările în curs de dezvoltare. Face parte din campania noastră de luptă împotriva sub-standardelor de viață, oferind uneltele și expertiza noastră sub formă de construcţie durabilă.

Fundația Hilti - proiecte ce oferă speranță

Fundația Hilti a fost înființată în 1996 cu scopul de a ajuta persoanele defavorizate pentru a dobândi independență și autodeterminare.  Activitățile Fundației sprijină proiecte durabile în diverse sectoare, la nivel mondial, care, după faza inițială, ar trebui să se auto-susțină din punct de vedere financiar și sunt cuantificabile și reaplicabile.

Fundația este susținută financiar atât de Martin Hilti Family Trust cât și de Hilti Group, care contribuie cu 2% din profitul său anual direct la proiectele Fundației. Această contribuție notabilă este posibilă prin abordarea unică adoptată de angajații Hilti care demonstrează o mare pasiune, know-how și experiență ce contribuie la succesul Grupului Hilti.

În plus față de contribuția la diverse proiecte ale Fundației, angajații Hilti, de asemenea, arată un angajament personal puternic față de proiectele locale desfășurate de organizațiile Hilti.  Un mare devotament personal este arătat de către noi toți în asigurarea că proiecte semnificative și inovatoare pot fi lansate și cultivate cu succes.

Fundația este activă în diverse domenii, de la cultură și locuințe la prețuri accesibile la ajutorarea în caz de dezastre, educație și antreprenoriat social.  Această abordare pe scară largă reflectă marea diversitate prezentă în cadrul grupului Hilti, care are peste 30.000 de oameni din fiecare cultură și regiune lingvistică din lume.

Fundația Hilti, Martin Hilti Family Trust și Grupul Hilti continuă aceste proiecte pentru a încuraja persoanele defavorizate și pentru a ilustra cât de mult bine se poate face atunci când se profită de oportunități. Aceste inițiative sunt, de asemenea, concepute pentru a oferi speranță. Uneori, un pas mic, făcut undeva în lume, este tot ceea ce este e necesar, înainte ca oamenii, familiile și societăți întregi să poată beneficia în mod durabil.

Pentru mai multe informații despre Fundația Hilti și proiectele sale, vă rugăm să consultați: http://www.hiltifoundation.org/en/