Premii

Premiile și recunoașterea noastră

An după an, suntem mândri de a fi clasați printre cele mai bune locuri de muncă din lume, după cum arată sondajele corporative imparțiale care adună opiniile oamenilor noștri cu privire la ceea ce simt despre Hilti.

De asemenea, primim diverse premii de design industrial, dintre care multe laudă produsele noastre pentru capacitatea lor de a îmbogăți societatea prin inovare și impactul uman.

Premiile angajatorului

Clasarea noastră consecventă pe listele celor mai buni angajatori din lume vorbește despre ceea ce înseamnă să lucrezi la Hilti. Mai jos sunt clasificările noastre globale și naționale. Veți găsi mai multe pe site-urile noastre locale privind cariera.

Premiile great place to work

Institutul Great Place to Work® este o firma de cercetare, consultanță și formare la nivel mondial care ajută organizațiile să creeze și să susțină culturi de mare încredere privind locul de muncă. Recunoaște că prin construirea unui ciclu de premiere a contribuției și aprecierii personale, companiile pot oferi performanță remarcabilă în afaceri.

2017 - Hilti Europe a fost pe locul 7 la Best Workplaces in Europe/ Cele mai bune locuri de muncă din Europa

2016 - Hilti Europe a fost pe locul 10 la Best Workplaces in Europe/ Cele mai bune locuri de muncă din Europa

2015 - Hilti a fost pe locul 22 la World’s Best Multinational Workplaces/ Cele mai bune locuri de muncă din lume în multinaționale

2015 - Hilti Europe a fost pe locul 12 la Best Workplaces in Europe/ Cele mai bune locuri de muncă din Europa

Companie Clasament
Hilton 5
Admiral Group 6
Hilti 7
Amgen 8
Microsoft 9
Year
2017
Fortune cele mai bune 100 de companii pentru care să lucrezi

În fiecare an, revista Fortune lucrează cu Great Place to Work® pentru a efectua cel mai amplu studiu de satisfacție a angajaților în corporațiile din America. Sondajul anonim cuprinde două părți: Trust Index, care întreabă personalul cu privire la satisfacția lor privind locul de muncă, credibilitatea conducerii și simțul camaraderiei; și Culture Audit, care se uită la practicile de angajare, formare, comunicare internă, eforturile de diversitate și remunerare, beneficii și programe de recunoaștere.

2015 - Hilti US s-a clasat pe locul 89 in revista Fortune la Cele mai bune 100 de companii pentru care să lucrezi

2015 - Hilti US s-a clasat pe locul 68 in revista Fortune la Cele mai bune 100 de locuri de munca pentru generația Millennials

Companie Clasament

Wellstar Health System

87

The Cheesecake Factory 

88
Hilti 89
Adobe Systems 90
Capital One Financial Corporation 91
Year
2015
Website
Sunday times cele mai bune 100 de companii pentru care să lucrezi

Acest clasament anual al cremei angajatorilor din Marea Britanie este un eveniment de mare vizibilitate în calendarul național de afaceri. Evaluările se bazează în întregime pe opiniile angajaților, dat fiind că angajații completează chestionarele complet anonime despre motivația și fericirea lor la locul de muncă, precum și cu privire la atitudinile și valorile șefilor lor. Metodele de colectare a datelor sunt recunoscute ca fiind cea mai extinsă cercetare din Marea Britanie privind implicarea profesională a personalului.

2017 - Hilti UK s-a clasat pe locul 34 în revista Sunday Times la Cele mai bune 100 de companii pentru care să lucrezi

2016 - Hilti UK s-a clasat pe locul 26 în revista Sunday Times la Cele mai bune 100 de companii pentru care să lucrezi

Companie Clasament
PKF Cooper Parry 32
Bibby Financial Services 33
Hilti 34
Anderson Anderson & Brown LLP 35
Dishoom 36
Year
2017
Premiile pentru design de produs

Produsele noastre sunt apreciate de unele dintre cele mai importante premii de design din industrie. Mai jos sunt doar câteva dintre realizările noastre cele mai recente.

Premiul if pentru design de produs

Introdus în 1954, acest premiu atrage peste 2.000 de înregistrări din aproximativ 37 de națiuni în fiecare an. Este jurizat de către experți de renume, cele mai bune produse primind un sigiliu iF de design de calitate excepțională. În 1957, Hilti a câștigat primul premiu la iF Product Design pentru dispozitivul nostru de ancorare original, Schlagdübel Gerät, iar produsele noastre au câștigat în mod constant de atunci.

2015 - Hilti a obținut locul 5 la iF Product Design Awards

2014 - Hilti a obținut locul 8 la iF Product Design Awards

2013 - Hilti a obținut locul 5 iF Product Design Awards

Premiul red dot

Acest premiu evaluează produsele cu privire la inovație, funcționalitate, ergonomia și conținut emoțional al designului, precum și longevitatea și durabilitatea ecologică. La competiția din 2015 aproximativ 5.000 de produse din aproximativ 50 de țări au fost prezentate și analizate de către un juriu format din 40 de experți internaționali în design. Hilti a câștigat premii Red Dot în fiecare an din anul 2004. În 2010, am avut onoarea exclusivă de a câștiga premiul pentru Echipa Anului de la Red Dot Design, care poate fi atribuit doar o singură dată pe durata existenței unei companii.

2015 - Hilti a obținut locul 6 la premiile Red Dot

2014 - Hilti a obținut locul 5 la premiile Red Dot

2013 - Hilti a obținut locul 6 la premiile Red Dot

2010 – Hilti a obținut premiul de Echipă a Anului în Design la Red Dot