Lucrul la Hilti

Oameni care se alătură companiei Hilti împărtășesc o anumită stare de spirit. Sunt determinați și muncitori și excelează în oferirea celor mai bune servicii pentru clienții noștri. În schimb, ei se bucură de o carieră incredibil de variată și dinamică. Mulți dintre colegii noștri sunt cu noi de 20 sau 30 de ani - o dovada a cât de mult prețuim și recompensăm contribuția lor.

 

Ceea ce face din Hilti un loc de muncă unic este cultura noastră de înaltă performanță. Se bazează pe o combinație de performanță personală, muncă în echipă și sprijin. Suntem ambițioși și încurajatori, curajoși și avem încredere.

Arătați-ne cum sunteți și noi vă vom oferi oportunități de vedea afacerea noastră din diverse perspective - de a lucra în străinătate, de a experimenta funcții diferite și de a aborda piețe diferite. Este o modalitate foarte bună de a găsi ceea ce se potrivește ambiției dumneavoastră și de a avea cariera captivantă pe care o doriți.

Curajul de a fi diferit

Succesul nostru în afaceri este dat de distincție. Inovațiile noastre permit clienților noștri să construiască mai rapid, mai sigur și mai îndrăzneț.

Sfidăm convenționalul. Așteptăm ca dumneavoastră să puneți în discuție modul în care se fac lucrurile, să veniți cu idei noi și să vă aventurați de la normă. De aceea, veți avea acces periodic la conducerea superioară care va asculta opiniile dumneavoastră.

 

Locul de muncă în compania noastră este un loc de muncă pentru o persoană de excepție. Unul unde veți avea nevoie de pasiune și energie pentru a îmbunătăți în mod constant lucrurile. Angajament de a termina întotdeauna treaba. Încrederea de a vă asuma riscuri în vederea obținerii unor realizări deosebite.

Dar, nu veți fi pe cont propriu, veți lucra mereu într-o companie excelentă - cu oameni din diverse medii, care sunt inspirați pentru a face o schimbare în afacerea clienților noștri în fiecare zi.

Vă recompensăm rapid pentru rezultate

Cât timp doriți să aveți succes, acest lucru este și în interesul nostru. Deci, vom investi în formarea dumneavoastră și vă vom acorda atenția noastră reală privind progresul carierei dumneavoastră. Aceasta include instruire continuă unu-la-unu. Este mare consumatoare de timp, dar credem că este esențială. Este modul în care recunoaștem realizările dumneavoastră și vă ajutăm să continuați să obțineți performanță - pentru noi, pentru clienții noștri și pentru propria ambiţie.

Impresionați-ne cu capabilitățile dumneavoastră și vă vom oferi oportunități de leadership atunci când veți fi pregătit. Vorbește de la sine faptul că 80% din posturile noastre de management sunt ocupate de candidații interni.

 

Avem, de asemenea, un proces amănunțit de analiză a oamenilor, spre deosebire de orice cunoaștem în orice altă afacere. Evaluăm toți angajații din companie in procesul anual de evaluare a performanței și planificare strategică a carierei. Înseamnă că putem asocia talentul cu oportunitățile - dezvoltând oamenii noștri în posturile lor actuale sau provocându-i să lucreze în moduri noi sau în locuri noi. Este modul în care găsim potrivirea corectă și încurajăm echipele noastre atât personal cât și profesional.

În nici o altă companie la nivel mondial nu ați putea trece de la vânzări la resurse umane, de exemplu, sau de la inginerie în Germania la financiar în Dubai, după cum puteți la Hilti. Indiferent de drumul în carieră pe care vi-l imaginați, cu angajament și rezultate veți reuși acest lucru.

O cultură de succes și susținere, voie bună și recompensă

Locul nostru de muncă cu performanțe ridicate este, de asemenea, un centru de pozitivitate și o rețea de sprijin. După cum spune fondatorul companiei noastre:

"Consider că este datoria mea de a crea un climat în companie în care fiecare persoană dezvoltă dorința de a reuși și de a se angaja, în timp ce se se simte bine la locul de muncă. În opinia mea, acest lucru este cea mai importantă sarcină a conducerii și responsabilitatea etică a antreprenorului."

Martin Hilti, fondator.

Noi credem că dezvoltarea companiei și dezvoltarea personală merg mână în mână; una o conduce pe cealaltă. Astfel că le dăm oamenilor noștri un grad foarte mare de responsabilitate, pot gândi cu spirit antreprenorial, pot exercita judecată sănătoasă, își pot asuma răspunderea și au libertatea de a lua decizii. Ei se simt apreciați, li se acordă încredere și sunt împuterniciți să acționeze și să facă tot posibilul pentru a reuși știind că noi îi vom sprijini tot drumul.

Implicarea în comunitate

Pentru noi, responsabilitatea socială este un lucru firesc. Fideli eticii noastre de construire a unui viitor mai bun, înseamnă să facem o îmbunătățire durabilă a condițiilor de viață și muncă, ajutând oamenii să se ajute pe ei înșiși.

Vă vom încuraja să vă alăturați activităților noastre de responsabilitate socială din partea dumneavoastră de lume, să părăsiți biroul și să vă suflecați mânecile. Vom saluta ideile dumneavoastră pentru noi modalități de a face voluntariat.