Descoperiți un loc de muncă unic

Bine ați venit la Hilti! Produsele, tehnologiile, software-ul și serviciile noastre de top pun în mișcare industria construcțiilor globală, inclusiv unele dintre cele mai ambițioase reușite din inginerie. Pentru a furniza aceste soluții inovatoare clienților noștri, suntem în căutare de oameni dedicați, performanți care să se alăture echipei noastre.

Avem un mediu de lucru unic, alcătuit din oameni din diferite domenii cu un angajament excepțional față de client. Este un loc de muncă dinamic, unde succesul se bazează pe munca în echipă și unde vă provocăm să vă depășiți limitele. E o energie vibrantă distinctă pe care nu se poate să nu o simțiți.

Avem în jur de 30.000 de angajați în peste 120 de țări. De pe poziția noastră puternică și prosperă, dorim să consolidăm poziția de lider pe piață în următorii ani. Pentru a face acest lucru, căutăm oameni cu performanțe înalte cu capacitatea și determinarea de a duce Hilti mai departe. Puteți fi unul dintre ei?

 

Angajamentul de a construi un viitor mai bun

Hilti a fost înființată în 1941 și a evoluat de la o mică societate de familie la afacerea globală respectabilă de azi.

Scopul nostru este să construim un viitor mai bun. Adică de a-i ajuta pe clienții noștri să construiască mai repede, mai sigur și cu mai mult curaj, fiind conștienți de moștenirea pe care o lăsăm în urmă. Vrem să fim mândri de amprenta pe care o lăsăm în lume.

Pentru a asigura integritatea produselor noastre, avem fabrici de producție și centre de cercetare și dezvoltare de top în întreaga lume. Sediul nostru este în Principatul Liechtenstein, unde Martin Hilti a înființat compania acum 75 de ani în urmă.

O primire călduroasă din partea ceo

“Dacă la prima vedere considerați că acestei industrii îi lipsește strălucirea, vă îndemn să ne cunoașteți mai bine. Veți descoperi rapid că, la Hilti, nu suntem deloc tradiționaliști. De fapt, întreaga noastră etică este despre a face lucrurile diferit - de la produsele noastre de pionierat la vânzările noastre inovatoare și metodele de marketing până la modul în care tratăm oamenii noștri.

Determinarea noastră de a fi lider este egalată de o cultură de profundă grijă, făcându-ne timp pentru a-i asculta pe membrii echipei noastre, de a-i încuraja să încerce lucruri și de a-și dezvolta cariera la fiecare pas.

 

La urma urmei, generația de azi așteaptă lucruri noi de la angajatori, astfel că ne bucurăm de oportunitatea de a fi un loc de muncă progresiv, captivant și orientat spre dezvoltare.”

hilti_aboutus_signature_235x147.jpeg

Christoph Loos

Produse și tehnologii inovatoare

Dacă vizitați un șantier al unui proiect important sunt șanse
să găsiți numele Hilti pe acolo. Dar nu vorbim doar de uneltele electrice portabile cele mai bune din gamă.

Suntem furnizor global de top în diverse sectoare, un puternic lider de piață. Gama noastră completă de produse include lucruri cum ar fi tehnologii de protecție pasivă la incendiu ce pot salva vieți, folosite în spitalele din întreaga lume; sisteme de instalații care îmbunătățesc productivitatea pe platformele maritime, și tehnologii de fixare care protejează viața și bunurile în caz de cutremur. În plus dezvoltăm și furnizăm software-ul, serviciile și întreținerea ulterioară care le păstrează la standardele noastre de neegalat.

Este vorba de rezolvarea problemelor și acestea se manifestă în diferite moduri. Astfel, de multe ori personalizăm soluțiile pentru a răspunde nevoilor clienților noștri și asta e ceea ce ne face inovatori.

Tot ceea ce facem este analizat și proiectat de Hilti. Astfel că veți ști tot timpul că este un produs de care puteți fi mândru.

Proiectele noastre inspiraționale

Produsele și soluțiile noastre sunt utilizate în fiecare zi pe șantierele din toată lumea. Și suntem aleși pentru unele dintre cele mai inovatoare proiecte din lume - de la trenurile de mare viteză la stadioane de ultimă generație prin tehnologiile de protecție pasiva la incendiu ce pot salva vieți. Produsele și inovațiile noastre ajută oamenii de pe fiecare continent să trăiască mai bine.

Citiți în continuare pentru a afla mai multe despre proiectele la care am lucrat. Sperăm că vă inspiră să faceți parte din succesul nostru.

Istoricul nostru

A fost un drum lung de când Martin Hilti a înființat compania în 1941 și avem ambiții mari de a crește. Aruncați o privire la istoricul nostru și vedeți ce putem realiza.